Koç Burcunda Diyet, Beslenme ve Saglık

17 Ekim 2013 saat 04:17’den 19 Ekim  2013 saat 10:25’e kadar Ay Koç Burcunda büyüyecek;
(19 Ekim 2013 saat 02:37’de Dolunay gerçekleşecek.)
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay küçülecek!
Koç Burcuyla birlikte protein ve vitamin içeren besinlerin iki kat etkili olduğu bir döneme giriyoruz. Bu dönemde protein içeren gıdalar tüketmeniz ve bol bol meyve
 
yemeniz çok önemli. Kaslarınız ve bağışıklık sistemininiz güçlenecek; cildiniz ve saçlarınız gerekli tüm besinleri alacaktır. Bu günlerde, bu tür besinleri beslenmemize dahil etmek sağlığımız açısından çok iyi olacaktır tabi ama kilo sorunumuz var ise ölçülü olmak gerekir.
Anne adayları ve gelişme çağındaki çocuklar ve spor yapanlar yani proteine ekstra ihtiyaç duyanlar için önemli bir dönem.

Bu günlerde baş bölgeniz daha hassas olacağından baş ağrısına sebep olan etkenlere karşı tedbirli olmanızda fayda var. Beyin gelişimi ve göz sağlığı için gerekli besinleri tüketmeyi de unutmayın!
19 Ekim 2013 saat 02:37’de Dolunay gerçekleşecek.
Dolunay günlerinde bedenimizin yağı depolayıp adeta sabitlediğinden ve bu yağlarının bedenden atılmasının oldukça güçtür. Daha geniş bilgi için buraya bakabilirsiniz.
Diyete başlamak için 19 Ekim 2013 tarihi en uygun tarih. İki hafta boyunca ilgili günün beslenme önerilerine uyarak daha kolay kilo verebilirsiniz.
18-19-20 Ekim tarihlerinde etkili bir detoks yapabilir ya da oruç tutabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
Genel olarak ameliyatlar için uygun bir döneme giriyoruz. Ancak seçim şansınız varsa Koç Burcu günlerinde özellikle baş bölgesinin ameliyatlarından kaçınmalıyız.