Loreal Skin Perfection Deneyimi

Merhaba!

İnsanlık kendi bildiğinden bu yana güzellik kavramına her gün farklı bir kalıp bulsa da üzerinde fikir birliği yapılan evrensel tek güzellik tanımı "doğallıktır." Onlarca yaptığımız bakım, makyaj hepsi kusursuz bir ten için değil mi zaten? Özellikle şehirli kadınların “Ama strese, yorgunluğa ve kirli havanın cildimize savaş açmış olan serbest radikallerine karşı kusursuz bir ten elde etmek nasıl mümkün olabilir ki?" diye isyanını duyar gibiyim! Peki sadece günübirlik seninle olan yapay, kusursuz tenin gün sonunda makyajınla birlikte seni terketmeyecek desem... ne dersin? :)


Cevabı Loreal ile Skin Perfection serisiden saklı olan #kusursuzcilthareketi 'ne adım atıp kendime bir iyilik yaptım. Günlük hayatımın en büyük etkenlerinden stres, zaman yönetimi adına yer yer düzensiz uyku ve beslenme ile büyük şehrin kirli havasından nasibini alan cildim gelen kış ile tüm kusurlarını ortaya cüretkar bir şekilde sergilerken 3 basit rutinde nasıl çözüme ulaştım sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu adımın bir parçası olurken benim gibi şuradan önce cildinizi ve probleminizi etüt etmelisiniz derim! Rengine, kokusuna ve şık ambalajlarına bayılacağın makyaj masanda en güzel yeri kapıp rakiplerini kıskandırcak üçlüyü tanıyalım sonrasında. Bakalım hassas karma, yarı homojenik, kapalı gözeneklerle hafif düzensiz tona sahip cildimde etkisi ne olmuş?İlk adım Loreal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum: Temizlik rutini sonrası tek başına uygulayabileceğiniz gibi ardından cilt kusursuzlaştırıcı nemlendirici ile etkisini ikiye katlayabileceğiniz bu serumun anında verdiği kaşmir yumuşaklığına aşık olacağınızı garanti edebilirim. Pompalı ve ergonomik yapısı sayesinde uzun süre size eşlik edecek hafif yapılı ama zengin içerikli serumu parmak uçlarınıza az bir miktar alıp hızlıca yüzünüze uyguluyorsunuz. Kısa vadede ilk etki olarak yumuşaklığı ardından cilt tonunuzun daha homojen ve ışıltılı ve son etkide ise gözeneklerin görünümünü iyileştiren bir bitiş sunuyor size. Özellikle gece kullanımı sorasındaki sabah karşılaştığınız aydınlanmış ve ipeksi hissi çok seveceksiniz. Eğer cildiniz aşırı kuru değilse ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duymadan da kullanmanız mümkün.

İkinci adım Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici: Etkisi ile beni çok şaşırtan gönlümde yılın kermit Alemlerde inovasyon ödülünü alan nemlendirici. Çünkü maksadını pozitif yönde aşmış :) Serum desteği ardından uyguladığım nemlendiriciyi cildinize sürdüğünüz anda nem banyosu hissine kapılacaksınız. Çabuk emilimi sayesinde makyaja eşlik edecek iyi bir partner de olabilir sizin için. Benim en çok sevdiğim yanı ise akne lekelerini giderip bölgesel kızarıklıklarımı dindirmesi oldu. Bunu bir nemlendiriciden beklemezdim açıkçası ve bu problemim için kullanmak zorunda kaldığım kapatıcıya artık zorunda kalmıyorum. Nemsizlikten dolayı gerilme ve bölgesel dökülmeyi kullandığım ilk iki günde yok etti. Özellikle soğukların iliklerimize işlediği şu günlerde cildinizi mantolayacak görevi o üstlenecek!

Kusursuz adımın son anahtarı ise Cilt Kusursuzlaştıcı 6'sı Bir Arada BB Krem: Piyasada gördüğüm kapatıcılığı ile tatmin edici nadir BB kremlerden. Tek püf noktası kullanım öncesi cildinizi mutlaka nemlendirmek ve uygulamada mümkünse ellerinizi kullanarak dairesel hareketler eşliğinde cilde yedirmek. Etkisini çok seveceksiniz çünkü cildinize uyum sağlayıp size göre renk değiştirecek ve kusurları gizleyecek ki bu da dijital hayatın piksellerinden korkmadan güzelliğinizi sergileyebileceğiniz anlamına geliyor. :) Kalıcılığı ile size tüm gün eşlik ederken 25 spf ile sizi zararlı ışınlardan korurken iyileştirici, aydınlatıcı, düzenli kullanımda takımın diğer üyeleri gibi cilt kalitesini arttırıp homojen bir görüntüyü mümkün kılıyor cilt problemlerini absorbe ederek. Sonuç kusurların kapandığı eşit ve doğal görüntü. Uygulama öncesi ve sonrasındaki cilt tonu değişimini ve gözeneklerin nasıl belirsiz hale geldiğini görebilirsiniz. Bu üçlüyü kullanıp gözlerinizi Loreal False Lash Wings maskara belirginleştirip bir lipbalm ile günü kapatabilirsiniz benim gibi :) Doğal ve kusursuz!
Hassas, komedojenik ve alerjen yapıdaki ciltlerin de rahatlıkla tercih edebileceği seri; neşeli ve şık ambalajları ile çözüm odaklı ürünlerin de uygun fiyat sunabileceğine dair yazarınızı ikna etti bile.. :) İyi bir cilt pembe hayallerde sınırlı değil artık aksine Loreal'in pembe kutularında bize göz kırpıyor. 20 ve  30'lu yaşlar güzelliğin yatırımını yapabileceğiniz en güzel yaşlar, o halde en iyisi bizimle olmalı çünkü biz buna değeriz ;)

Sevgilerimle!

İçerik: www.kermitalemlerde.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Etiketler: ,